Copyright 2018. countryoutlaws.nl  All Rights Reserved.
*** The Best Countrymusic At Your Party ***
De Country Outlaws zijn enorm trots op de locatie waar ons festival zal gaan plaatsvinden.

Wij zijn ook zeer blij en content met alle steun en positieve reacties die wij uit echt ALLE richtingen krijgen wat betreft onze doelstelling. Zowel van diverse organisatoren als van de fantastische artiesten die wij aan jullie zullen gaan voorstellen tijdens ons evenement. Iets UNIEKS !  Waanzinnig goede zangers / zangeressen welke doorgaans geen kansen krijgen vanwege de kliekjesvorming binnen de mainstream Nederlandse countryscene en mede daardoor hun onbekendheid bij het publiek.

Bij de Outlaws vindt u in ieder geval geen artiesten die u al op ieder evenement treft.
Dit betekent echter geenszins dat wij vinden dat onze keuze beter is dan die van een ander. Alleen anders en eerlijker. Dat we daardoor tegen wat zere benen aan schoppen is onvermijdelijk, maar laat het duidelijk zijn dat we elke artiest (bekend of onbekend) die de countrymusic uitdraagt een warm hart toedragen.
Wij houden alleen nou éénmaal van eigenzinnigheid en ruime begrippen/opvattingen wat countrymusic betreft en vinden in die zin dat er veel meer te zien en te horen valt dan de gevestigde orde die zichzelf angstvallig in stand aan het houden is....