Wat wij als CountryOutlaws willen gaan proberen te bereiken is het terugbrengen van de meer authentieke country op diverse (nieuwe) podia.

Wij als CountryOutlawsNL gaan terug brengen wat ooit was; Mooie echte countrymuziek brengen die uw oren verdienen en bij voorkeur met artiesten die genegeerd worden door de gevestigde orde, maar meer in hun mars hebben dan het op/voor lezen van teksten en zich niets aantrekken van het "verplichte repertoire" dat je overal keer op keer hoort.
We gaan country terug brengen naar de roots. Met artiesten waarbij de countrymusic door de aderen vloeit en die het brengen vanuit hun gevoel in plaats van uit hun tablet of boek.
Artiesten die daarnaast ook oog hebben voor hun publiek en ze een mooie avond/middag willen bezorgen door ze te betrekken bij de optredens. Echte artiesten! (Die ook hun instrumenten echt kunnen bespelen)

Bovenstaande is onze missie en we streven er naar om op korte termijn een paar mooie evenementen te organiseren waarbij zowel het luisterpubliek als het swingende publiek (dus niet per se linedancers) de kans krijgt om te ervaren dat countrymusic echt wel gebracht kan worden in ons kleine landje.

Houd onze website en Facebook pagina in de gaten voor meer, verdere en actuele informatie.

Keep it country and dare to be an outlaw!